Hej alla tjockisar


I denna blogg kommer ni att få följa två tjejer igenom en jobbig process, ett inlärt beetende i detta fall övervikt.

Vi är två av oss tjejer som sagt till oss själva och varandra varje dag, flera gånger om dagen hur besviken man är på sig själv att man inte bara kan slutför en enda sak i sitt liv. Man måste börja någonstanns och därför vill vi gå vägen till ett hälsosammare liv och kunna se resultat och må bättre för att man för en gång skull har uppnåt något som man sagt och länge velat göra.
Anledningen till att vi startar denna blogg är för att kunna se våra egna medgångar och motgångar för att kunna titta tillbaka på när man tvivlar på sig själv, för det gör man ibland. inte sant?
Många har det här problemet eftersom det är vilken drog (beroende) som helst, det här gör vi inte för att folk ska börja hets banta eller bli matfixerad utan vi gör det här för våran egen skull och om någon blir inspererad till att slutföra ett mål (vilket som helst) kan väll inte vara negativt?

Nu har vi bestämt oss för sista gången, och ni kommer se om vi slutför det eller inte.


Observera! att vi kommer bjuda på oss själva och ta inte allt vi skriver för seriöst. Man vet aldrig vad som ploppar ur våra käftar.    

FC


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0